Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Hug for All»

Η Vican, στα περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας της, έχει αποδείξει εμπράκτως πως επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παράλληλα υποστηρίζει διαρκώς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω της συνεργασίας της με μη κερδοσκοπικούς φορείς.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της νέας βρεφικής σειράς περιποίησης “One Hug”, η Vican αποφάσισε τη δημιουργία του προγράμματος «One Hug for All» εκφράζοντας έτσι τη δέσμευσή της να υποστηρίξει εμπράκτως δράσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Το πρόγραμμα αυτό ενσαρκώνει την πραγματική ουσία της αγκαλιάς, που είναι η φροντίδα. Γιατί για εμάς «αγκαλιάζω» σημαίνει «φροντίζω».

Η πρώτη δράση του προγράμματος αφορά τη συνεργασία μας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πιο συγκεκριμένα, δεσμευόμαστε να φροντίσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη προσφέροντας με την αγορά κάθε προϊόντος της βρεφικής σειράς One Hug,  το 5% στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Λίγα λόγια για τη βρεφική σειρά περιποίησης “One Hug”

Η νέα βρεφική σειρά περιποίησης “One Hug” περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για μία νέα μαμά και το μωρό της. Κρέμα αλλαγής πάνας, ήπιο αφρόλουτρο & σαμπουάν, γαλάκτωμα περιποίησης για σώμα και πρόσωπο, Micellar water και Lip & Nose balm, αποτελούν τα βασικά προϊόντα, ενώ νέοι κωδικοί θα συμπληρώσουν σύντομα τη σειρά.

Πρόκειται για μία σειρά με προσεγμένες φόρμουλες για τις ιδιαίτερες ανάγκες του βρέφους, αλλά και καινοτόμες συσκευασίες για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Πιο συγκεκριμένα, η Baby Nappy Cream 50ml είναι σε airless συσκευασία που διασφαλίζει την αναλλοίωτη ποιότητα του προϊόντος και διαθέτει την καινοτομία “One-Press” όπου με ένα μόνο πάτημα η μητέρα μπορεί να λάβει επαρκή ποσότητα κρέμας.

Η σειρά δημιουργήθηκε με απόλυτο σεβασμό στη βρεφική επιδερμίδα, στο περιβάλλον και στην κοινωνία εκφράζοντας έτσι με καθολικό τρόπο την έννοια της «φροντίδας», η οποία διαμορφώνει αντίστοιχα και τους τρεις βασικούς της πυλώνες.

Φροντίζουμε την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα

Κάθε προϊόν της One Hug διαθέτει μία προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα που βασίζεται στα πρεβιοτικά και το εκχύλισμα χαρουπιάς. Πρόκειται για microbiome friendly tested προϊόντα που σέβονται το μικροβίωμα της βρεφικής επιδερμίδας, έχουν υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης (96%-98%) και έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων οφθαλμολογικών και δερματολογικών ελέγχων σε ευαίσθητες επιδερμίδες και επιδερμίδες με ατοπική προδιάθεση. Στόχος είναι η δημιουργία προϊόντων που ενυδατώνουν, θρέφουν και φροντίζουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. 

Φροντίζουμε το περιβάλλον

Οι συσκευασίες της One Hug είναι από 100% βιώσιμα υλικά, οι ετικέτες διαχωρίζονται εύκολα διευκολύνοντας τη διαδικασία ανακύκλωσης (Clean Recycling Technology), ενώ το χαρτί που έχει επιλεχθεί είναι FSC certified προάγοντας τη βιώσιμη διαχείριση των δασών.

Φροντίζουμε την κοινωνία

Το αίσθημα φροντίδας μας ενέπνευσε να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Οne Hug for All». Σκοπός μας με το πρόγραμμα αυτό είναι να υποστηρίξουμε δράσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Τα προϊόντα της σειράς One Hug

  1. One Hug Baby Nappy Cream One-Press - Κρέμα Αλλαγής Πάνας, 50ml
  2. One Hug Baby Nappy Cream - Κρέμα Αλλαγής Πάνας, 150ml
  3. One Hug Baby Wash 2 in 1 - Αφρόλουτρο & Σαμπουάν, 500ml
  4. One Hug Baby Face & Body Lotion – Γαλάκτωμα για σώμα & πρόσωπο, 250ml
  5. One Hug Baby Foam Shampoo - Σαμπουάν αφρός, 200ml
  6. One Hug Baby Micellar Water - Μικυλλιακό νερό, 300ml
  7. One Hug Baby Lip & Nose Balm - Βάλσαμο χειλιών & μύτης, 15ml