Επέκταση συνεργασίας της Vican A.E. με την Φίλιπς Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ

Η Vican Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Φίλιπς Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ εντάσσοντας τα προϊόντα της σειράς Sonicare στο portfolio της. Με αυτόν τον τρόπο επικυρώνεται και επισήμως η μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία των δύο Εταιρειών.

Από το 2012, η VICAN έχει αναλάβει τη διανομή των προϊόντων βρεφανάπτυξης Philips Avent στο δίκτυο των ελληνικών φαρμακείων. Φέτος, έχοντας αναπτύξει σημαντικά το δίκτυο αυτό, η συνεργασία επεκτείνεται, με την Φίλιπς Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ να εμπιστεύεται στη VICAN και τη διανομή των προϊόντων της σειράς Philips Sonicare.

Η σειρά Philips Sonicare, με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στη στοματική υγεία,  ανταποκρίνεται στα παγκόσμια standards ποιότητας και καινοτομίας. Προσφέρει προϊόντα ολοκληρωμένης φροντίδας της στοματικής υγιεινής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με οδοντιάτρους.

Η VICAN Α.Ε. δραστηριοποιείται 45 και πλέον χρόνια στον χώρο των παραφαρμακευτικών, καλλυντικών και προϊόντων O.T.C. Εκπροσωπεί αποκλειστικά διεθνώς αναγνωρισμένα brands, αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα προϊόντα, ενώ ενισχύει πλέον σημαντικά και το business unit της διανομής. Μερικά από τα brands που έχει εδραιώσει στον χώρο του φαρμακείου είναι οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Varisan, η εντομοαπωθητική σειρά Cer’8, οι βιταμίνες Chewy Vites, τα φίλτρα καπνίσματος Herb, η σειρά περιποίησης ποδιών Carnation κ.ά. Η εμπιστοσύνη της Φίλιπς Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ επιβεβαιώνει τη θέση της Εταιρείας στον χώρο και ανοίγει τον δρόμο προς νέες εξίσου μεγάλες συνεργασίες.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της σειράς Philips Sonicare εδώ.