Βράβευση της VICAN στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023

Η VICAN απέσπασε 1 Gold και 1 Silver βραβείο στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023, που διοργάνωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Noufio Communication Services. Η Τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα την Τετάρτη 26 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, η VICAN διακρίθηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία «Λανσάρισμα Συμπληρώματος Διατροφής», το οποίο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κοκκίνης Περικλής, για τη νέα σειρά παιδικών συμπληρωμάτων διατροφής σε υγρή μορφή, Liqui Vites.

Η σειρά Liqui Vites περιλαμβάνει τρία προϊόντα με υπέροχες λαχταριστές γεύσεις, που βασίζονται σε δραστικούς συνδυασμούς προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, όπως μουρουνέλαιο, βιταμίνες, βότανα της ελληνικής γης, προϊόντα μέλισσας. Τα προϊόντα της σειράς Liqui Vites εδώ.

Το Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Διαφημιστική Καμπάνια στα ΜΜΕ», το οποίο παρέλαβε η Υπέυθυνη Marketing κ. Ανδρέου Μαρία, αφορούσε το νέο Τηλεοπτικό & Ραδιοφωνικό σποτ για το Cer’8 εντομοαπωθητικό αυτοκόλλητο με μικροκάψουλες, που μας θυμίζει ότι εδώ και 30 χρόνια τα Cer'8 είναι η Νο1 προστασία μας από τα κουνούπια. Το σενάριο εστιάζει στο Cer’8 Microcapsules Patch Junior και τονίζει τη διαχρονικότητα, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και οι εφαρμογές του. Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό spot στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=jFILDege7h4

Στη VICAN είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους και τα προϊόντα μας και η βράβευση αυτή αποτελεί κίνητρο και δύναμη για διαρκή ανάπτυξη και δημιουργικότητα.