Τρία βραβεία κατέκτησε η VICAN στα Best in Pharmacy Awards 2018

Στα πλαίσια της απονομής των βραβείων Best In Pharmacy Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στο κτήμα Αριάδνη  από τον Φαρμακευτικό Κόσμο και την Boussias Communications, η εταιρεία VICAN, απέσπασε συνολικά τρία βραβεία, (2 BRONZE και 1 SILVER).

Σε μία άρτια οργανωμένη βραδιά με γιορτινή ατμόσφαιρα  που φιλοξένησε φαρμακοποιούς και στελέχη  του κλάδου με στόχο να βραβευτούν τα καλύτερα προϊόντα και εταιρείες στο χώρο του φαρμακείου.
Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικά βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου.

Αναλυτικά τα βραβεία που κέρδισε η Vican Ν. Αναγνωστάκης Α.Ε είναι τα εξής:

BRONZE βραβείο για τις Βιταμίνες – Ζελεδάκια – Αρκουδάκια για παιδιά, CHEWY VITES στην κατηγορία «ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Συμπληρώματα διατροφής- Υπερτροφές- Βιταμίνες- Διαιτητικά προϊόντα».

BRONZE βραβείο για το VICAN WISE LAND SPRAY για το ανοσοποιητικό στην κατηγορία «ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Συμπληρώματα διατροφής- Υπερτροφές- Βιταμίνες- Διαιτητικά προϊόντα».

SILVER βραβείο για το VICAN WISE LAND SPRAY για το ανοσοποιητικό στην κατηγορία «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ-ΜΗΣΥΦΑ»

Τα 3 βραβεία παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Ν. Αναγνωστάκης.

Τα Best in Pharmacy Awards διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά προσδοκώντας να γίνουν θεσμός επιβραβεύοντας τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον φαρμακευτικό χώρο.

Για τη Vican η βράβευση αυτή αποτελεί μία παρακαταθήκη για μία ακόμα πιο δυναμική πορεία στο μέλλον.